Kan knappt bärga mig!

När man är ”liten” eller nåja yngre och går i skolan så är det alltid vissa födelsedagar som man ser fram emot lite extra mycket. Dessa år var de som vi såg fram emot: 

  • 10 år - fick börja gå på skoldiskon
  • 15 år- fick börja köra moped 
  • 15- 16 år- slutade högstadiet och började gymnasiet
  • 16 år- för börja övningsköra inför b- körkortet
  • 18 år- får gå ut på krogen och ta körkortet
  • 18-19 år- studenten! 

Och nu har jag äntligen kommit upp i den åldern då jag får börja övningsköra! Som jag har längtat till denna stund. Eller egentligen så längtar man ju ännu mer tills man fyller 18 år och får ta körkortet på riktigt, men nu känner man äntligen att man är en bra bit på vägen. 

Jag ska gå på körskola Stockholm eftersom jag går i skolan där så blir det mycket smidigare. Egentligen bor vi ju en bit utanför men jag åker ju ändå in alla vardagar så det passar bra ändå. Just det att vi bor ute på landet har nog fått mig att längta ännu mer till en dagen då jag får ta mitt körkort, det blir frihet på ett annat sätt även att mina föräldrar ofta ställer upp och kör en när man ska någonstans. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *