Om mig

Känslan att sitta vid en skolbänk och lära sig något nytt är enligt mig meningen med livet. Det dröjde inte många dagar innan mitt intresse för skolan nästintill ”urartade”. Varje dag i plugget var väldigt givande på så många olika sätt. Just att kunna lära sig något nytt är alltid lockande. Jag vill därför via bloggen försöka ge min syn på studierna och hur vissa saker bör ordnas till. Skolan är verklig viktig på så många olika sätt. Min idé är att försöka få individen att bli mer intresserad i ämnet.

Skribenten är…

Jag heter Renate och jag kommer aldrig glömma bort skolan. Den tiden lägger stor grund till den personligheten som finns i dag. Tiden i plugget är viktigt för alla individer. Det är inte bara jag som haft goda tider under studietiden. Däremot bör alla studenter inse vikten av pluggandet. En dag kommer du inse hur viktiga dessa år verkligen är. Förr eller senare ger en arbetsgivare dig ett jobb för att meriterna är tillräckliga eller ratar dig för att mer finns att hämta. Det vore inte roligt för någon att få ett sådant beslut. Därför kan bloggen min vara till stor hjälp. Jag vill att alla läser inläggen och sedermera inser vidden av studier.

Dessa år är enligt mig de allra viktigaste för en individ. Här formas din framtid på sådant sätt att förutsättningarna, via betygen, skapas och då ”avgör” din arbetssituation. Ha det i beaktande.

/Renate

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *