Elektriker i Ängelholm

Jag är väldigt stolt över mitt arbete som elektriker i Ängelholm, något som jag har arbetat med under lång period. Ängelholm är ett fint samhälle att leva i och staden utvecklas konstant vilket ger mig mer jobb som elektriker. Det byggs fler hus och industrier och Ängelholms invånarantal ökar ständigt för varje år som går, det verkar inte vara en stad som man flyr utan tvärtom finns det en hel del återvändare. Att det flyttar hit fler industrier och andra företag är så klart ett stort plus för samhället och invånarna här som har lättare för att få jobb på orten.

Fler elektriker till Ängelholm

Den positiva utvecklingen av ökat antal invånare och företag i Ängelholm har gjort så att vi behöver fler elektriker till Ängelholm för att kunna tillgodose de växande företagens behov. Just nu arbetar jag på ett jättestort nybygge i utkanten av Ängelholm där vi egentligen skulle behövt flera elektriker till, för att få arbetet med lokalerna att gå framåt. Men som läget är just nu så finns det tyvärr inga auktoriserade elektriker och de som finns kräver en högre lön så vi får väl se hur det slutar. Vi ligger redan flera veckor efter med installationen av elektricitet.

Brist på elektriker

För mig som redan arbetar som elektriker och har gjort så i 25 år så finns det ingen större risk att jag skulle bli av med mitt arbete. Snarare tvärtom, ju mer elektrifiering i samhället och landet i stort, desto fler elektriker måste vi anställa. Behovet av el ökar i princip hela tiden och därmed också nya inriktningar inom elektronik branschen vilket är bra för oss elektriker. Jag känner flera som har förlorat sina arbeten de senaste åren, sedan covid19, och jag uppmanar dom allihop att söka sig till utbildningar som har med el att göra för då saknar dom inga jobb i framtiden.