Reservdelar till Audi

Jag en Audi som jag vill göra i ordning och piffa upp lite. Mitt stora intresse är min bil. Man vill ju gärna ha delar som passar. Eftersom jag har en Audi vill jag ha just delar som passar. Det finns otroligt många sidor med reservdelar, tillbehör och stylingprodukter som passar de flesta bilar. Men jag söker specifikt bildelar till min bil. Jag vet inte än vad jag skall göra med den, kanske skärmbreddare. Ja vi får väl se vad det blir, jag måste ju en bra sida att handla på.

Ny kylare

Min kylare har pajat så jag måste byta ut den. Det är tur att jag äntligen har hittat en sida som säljer reservdelar till Audi. De har verkligen allt till min bil på dennna sidan, det är riktigt kul att surfa runt. Men innan jag handlar någonting annat måste jag beställa en kylare och packningar så jag kan laga min bil, annars är det ju ingen ide att piffa till min bil om jag inte kan köra den.

Äntligen styling

Nu är kylaren lagad och bilen funkar finfint. Så nu skall jag se vad jag kan göra med bilen för att piffa till den. Tänkte köpa nya extraljus. kanske nya fälgar. jag har inte riktigt bestämt mig än vad jag skall göra. men det som är bra med denna sajten är att det finns så många reservdelar till Audi att välja på, vill man ha ett nytt avgassystem så finns det. Det finns så många styling grejer att beställa. Man kan sänka bilen, bredda den stripa den. Byta navkapslar eller kanske nya växelpaddlar. Ja det finns allt till Audi samlat på en sida så det är bara att surfa runt. På denna sidan finns allt man  kan önska sig till sin kära lilla bil allt samlat på en plats.