Dermapen hos Klinik Villastan

Klinik Villastan har många fantastiska behandlingar att prata om men idag tänkte jag prata mer specifikt om just Micro Needling, eller Dermapen som det också kallas. För när du och din hud åldras så förlorar just huden bland annat något som kallas för kollagen. Detta är ett ämne som gör att din hud håller sig elastisk. Dermapen är en ny och en mer avancerad och anpassningsbar teknik med hjälp av nålar som kan hjälpa huden att öka sin egen produktion av just kollagen.

Hur fungerar det egentligen då?

Jo men med hjälp av 16 stycken sterila engångsnålar så skapar man upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund. Och det är just via dessa mikrokanaler som uppstår som vi tillför produkter som når djupt ner i huden. Upptaget av de aktiva substanserna brukar man säga ökar med upp emot 50% och till skillnad från den traditionella behandlingen av micro needling så orsakar Dermapen mycket mindre skada i huden. Med andra ord så är Dermapen en väldigt mycket säkrare och mer effektiv behandlingsform där man kan kontrollera djupet och själva effekten under tiden behandlingen görs. På så vis blir den helt skräddarsydd och anpassad för dig och de områden som man behandlar.

Hos Klinik Villastan rekommenderar man att alltid göra en konsultation innan själva behandlingen. Detta för att helt enkelt se att det inte finns några hinder längs vägen. Själva behandlingen kan sedan när som helst utföras och oftast behöver man en behandlingskur på 3-6 gånger beroende på hudens kondition och tillstånd. Så vill du slippa fina linjer och rynkor, bli av med stora porer och kanske ärr från acne eller något annat så är Dermapen verkligen en bra lösning för dig. Kika in på Klinik Villastan för att göra en konsultation redan idag!