Köpt ny belysning på lyson.se

Nu ska bilen min bli vårfin. Jag har redan köpt ny LED belysning från lyson.se och den ser redan 10 år yngre ut. Belysningen har sedan ett tag varit halvdan och var därför det första jag var tvungen att byta ut. Jag valde LED framför Xenon eftersom jag tycker att det passar bättre till min bil. Jag har också planer på att införskaffa extraljus, då vet jag att belysningen är det sista som kommer haverera när jag kör i 120 på 100-väg.

Härnäst ska jag byta ut interiören, då den är alldeles försliten med revor och fordring utanför. Jag funderar på att byta till vit läderklädsel, tror att det kan passa den orangea lacken på bilen. Om jag inte väljer att lacka om den innan jag köper ny inredning. Kan tänka mig att bilen är lika snygg i både röd och svart.

Efter inredningen måste jag fixa radion. Det är en gammal radio med kassett-ingång, vill helst ha en radio med blåtand, då kan jag använda telefonen för att lyssna på musik. Skulle det inte gå att sätta in en sådan radio, kan jag nöja mig med en radio med CD-ingång.

Aja vi får se hur det blir, jag hoppas iallafall att jag får bytt något mer innan semestern.