Luftfuktare gör värmen behaglig

Nu när värmen börjar komma kan både det ena och det andra rummet kännas varmt och kvavt. Det är denna känsla av instängd värme och dåligt med syre som jag har beställt luftfuktare. Med en luftfuktare kan man förvandla den heta luften till en svalkande kylig luft. Skillnaden mellan en luftfuktare och en fläkt är just att luftfuktaren suger in den varma luften och förvandlar den till kall luft, medan en fläkt endast skapar kall luft genom snabb rörelse.

Att jag väljer en luftfuktare framför en fläkt är för att med en luftfuktare är det möjligt att placera den varsomhelst i rummet och ändå svalka alla i rummet, till skillnad från en fläkt som måste vara riktad åt personen för att personen ska känna sig nerkyld. Det betyder att jag hade behövt köpa flera fläktar för att göra hela rummet nerkylt. Det är också svårare att flytta flertalet fläktar än vad det är att flytta en liten luftfuktare.

Hoppas nu att jag verkligen får användning av min nya luftfuktare. Att det är tillräckligt varmt och soligt hela sommaren. Dock inte så varmt som för två år sedan då det var så varmt att det var eldningsförbud. Regn får det gärna vara brist på.