Gammalt hem känns som nytt

Jag och min fru har gjort om hela vårt hem. Vi har köpt nya möbler, tapetserat om, och till och med renoverat altanen. Det enda som är kvar från det gamla hemmet är några tavlor som har ärvt från min mormor. Vi gjorde det mesta av jobbet helt själva, det enda vi tog hjälp med var att renovera altanen, vi anlitade en certifierad snickare till det. Men att byta ut alla möbler och tapetsera om gjorde vi själva. Vi köpte alla möbler från https://www.stayhome.se, vi tyckte det var smidigast så.

Nästa projekt är fortfarande i planeringsfasen, och vi hoppas få en hel del hjälp även där. Både min fru och jag älskar växter, och visa perioder på året ser vår altan ut lite som en djungel. I och med att vi har en stor baksida med mycket ledig yta har vi länge funderat på ett växthus. Det har varit ett återkommande samtalsämne ända sedan första visningen av huset. Och nu ska det alltså äntligen bli av! Med uppskattad hjälp av svärfar och frugans bror kommer detta bli ett mycket roligt sommarprojekt för familjen. Vi ser verkligen fram emot att ha gott om utrymme för våra grönsaker och växter. En grön oas helt enkelt!